Hämeenkyrön seudun kelkkailijat ry

Hämeenkyrön seudun kelkkailijat harrastavat moottorikelkkailua Hämeenkyrössä ja lähikunnissa. Haluamme edistää moottorikelkkailua mukavana talviharrastuksena

WhattsApp

Hämeenkyrön seudun kelkkailijat ry:n oma WhatsApp-ryhmä

WhatsApp-ryhmäämme kannattaa nyt liittyä!

Saat ajantasaista tietoa reiteistä ja muista ajankohtaisista asioista.

Ryhmä on myös oiva foorumi keskustella kelkkailusta ja kaikesta siihen liittyvästä.

NÄIN LIITYT RYHMÄÄN:

 

  • Tallenna puhelimesi osoitekirjaan Hämeenkyrön Seudun Kelkkailijat ry:n puheenjohtajan numero: 0400-438380.

 

  • Lähetä WhatsApp sovelluksella numeroon 0400-438380 pyyntö liittymisestä ryhmään. Saat WhatsAppiin tiedon, kun sinut on liitetty ryhmään.

 

  • Viestintä tapahtuu avoimesti kaikkien listalla olevien jäsenten kesken.

 

  • Mikäli et halua olla HKyronSK:n jäsenryhmässä, voit itse erota ryhmästä. Myös ryhmän ylläpitäjä voi erottaa ryhmän jäsenen.

Puheenjohtajan palsta

5.11.2019

img

Syksy on tullut ja talvea odotellaan. Toivottavasti talvi on pidempi ja lumisempi kuin mennyt kausi. Yhdistys piti vuosikokouksen 1.10.2019. Kokouksessa oli kiitettävästi osallistujia joten sääntömääräiset asiat saatiin käsiteltyä. Kiitos siitä kaikille osallistujille. Yhdistyksen toiminta jatkuu aktiivisena tulevanakin kautena. Talkoilua reittimme hyväksi ja muuta positiivista toimintaa teidän, hyvät jäsenemme, hyväksi. Reitistön ensimmäiset talkoot pidettiin 12.10.2019. Seuraava reittitalkoo päätettiin pitää lauantaina 16.11.2019. Tuolloin olisi tarkoitus saada reitti merkattua loppuun, sillan korjaus (ainakin yksi), muu tarpeellinen työ. Näin oltaisiin valmiina, kun lumet tulevat. Nyt todellakin kaikkia käsiä tarvitaan! Tästä lisää ajankohdan lähestyessä, WhatsApp, Facebook, kotisivu. Olkaa kuulolla!

Tapani Tulisalmi - Puheenjohtaja